HTML

Webmorzsa

Felhasználói élménybeszámoló az internetről. Használható és használhatatlan dolgok a világhálóról.

Elrettentő regisztráció a Freemail-en

2009.11.21. 17:18 kollinz

Meg szerettem volna nézni a megújult [freemail] felületét, és mivel nem vagyok felhasználó (accountom már évekkel ezelőtt elévült), eljutottam a regisztrációs oldalig, ahol egy kicsit elbizonytalanodtam. Döbbenetes ugyanis, hogy a freemail milyen bután szembemegy azzal a tendenciával, hogy egyszerű regisztrációt biztosítsanak. Ők még 2009-ben is ki akarnak vallatni, hogy van-e mobiltelefonom, milyen szektorban dolgozom, és úgy egyébként, honnan internetezem.

A regisztrációs oldal ennyire elrettentő:

Freemail regisztráció

Kíváncsi lennék, milyen a lemorzsolódás aránya ezen a regisztrációs oldalon. És hogy tudják-e, a regisztrációt ennyire egyszerűen is meg lehet oldani:

Twitter regisztráció Tumblr regisztráció

UPDATE:Közben kicsit alakítottak a regisztrációs oldalon, de végül továbbra is valamennyi mezőt bekérik, csak két lapra szedve.


Szólj hozzá!

Címkék: regisztráció freemail worst practice

A bejegyzés trackback címe:

https://webmorzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr371542080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása