HTML

Webmorzsa

Felhasználói élménybeszámoló az internetről. Használható és használhatatlan dolgok a világhálóról.

Ikonok iwiw módra

2009.07.07. 16:55 kollinz

A JUEX blog pont tegnap szedte ízekre az iwiw új fejlécét, amiről eszembe jutott, hogy nekem is van egy "ikonos" észrevételem a közösségi site kapcsán. Nevezetesen ismerősnek jelölt valaki, és az alábbi gombok (linkek?) közül kellett volna választanom:

iwiw ikonok

A szemem rögtön megakadt az Ismerem és Nem ismerem opciók melletti ikonokon, amelyek a képernyő szinte teljesen egyformának tűntek. Persze alapos nagyítás után már látszik, hogy az egyiknél a szívecske mellett plusz jel, a másiknál x található, de ezek az ikonok ebben a formában teljesen értelmetlenek.

iwiw ikonok

3 komment

Címkék: iwiw ikon

A bejegyzés trackback címe:

https://webmorzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr831232305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oreganocska 2009.07.09. 10:03:01

Egyáltalán miért szív jelöli az ismeretséget??? És ha "szív+" az ismerem jele, akkor miért nem "szív-" a nem ismerem jele...
Mondok még jobbat: jelölhetnénk az iwiwen azt is, hogy az ismerőseinket szeretjük-e vagy sem, sőt, lehetnének fokozatok is :) Mi sülne ki ebből..??? :)

kollinz · http://twitter.com/kollinz 2009.07.09. 16:17:51

...rájönnének az emberek, hogy az 500 ismerősükből tulajdonképpen csak legfeljebb 10 tekinthető a barátjuknak :)

Oreganocska 2009.07.10. 10:43:56

@kázé:
Na ja, erre céloztam én is.
...de ezt legalább a személyazonosság felvállalásával csinálnám, nem úgy mint az egymás szemében alkalmazás, ahol anonim módon lehet egymást minősíteni...
...vagy inkább ne ugrasszuk össze az országot ;)
süti beállítások módosítása